Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    Sziasztok!

    .bat, illetve cmd parancsfájlokkal kapcsolatban van valakinek nagyobb tapasztalata, azon belül főleg xcopy használatával kapcsolatban?
    Mert én a biztonsági mentést egyszerű parancsfájlal szeretném megoldani, ami mondjuk mentés után mást is elvégez (pl. kikapcsolja a gépet), mappák és azok tartalmának a másolásával nincs is nagyon baj külső meghajtón belülre, viszont ha mondjuk egy meghajtót másolnék külső meghajtóra közvetlenül (tehát pl. D meghajtót egy csatolt hálózati meghajtóra, ami pl. legyen Z), akkor nem is másol, lehet én nem tudom megfelelően alkalmazni, de a D:\ Z:\ nem működik. Viszont ha a D-t másolnám egybe a Z-re, hogy azon belül a Z-re egy mappaként kerüljön a D meghajtó tartalma (D:\ Z:\Dmentes), akkor hülyén másol. Mert ugyan átmásolja a mappákat és azon belül a fájlokat, de maga a fő mappa amit létrehoz a Z-n és amibe másolja a D meghajtó tartalmát, az láthatatlan/rejtett lesz, de olyan módon, hogy ha rámegyek az intézőben, vagy a vezérlőpultban, hogy rejtett fájlok és mappák megjelenitése, akkor sem jelenik meg a mappa, de a fenti címsorba ha beírom azt az útvonalat, amit mentettem, akkor be tudok lépni a mappába és azon belül mindent látok.
    Erre esetleg tud valaki valami megoldást, hogy a meghajtó másolása egy másik, pl. hálózati meghajtón lévő mappába megoldás esetén a hálózati meghajtón lévő mappa miért lesz olyan szinten rejtett/láthatatlan, hogy nem látja az intéző és csak "manuálisan" lehet belépni? Illetve az ilyen szintű rejtettséget hogy lehet visszaállítani?

Új hozzászólás Aktív témák