Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz kraftxld #4583 üzenetére

    Aranyos! :R Bakker mennyit nott pedig "nemreg" kulted a kepet, hogy megszuletett.

    ugyfel: Mcafee epo 4.0 szerver C2D 2 GB ram 8 szerver 250 user... regen az irodajaban volt a szerver, de most 2 epulettel arrebb van azota lassu a konzol, nem erti miert, mert uvegszal-gigabites switchek vannak mindenhol virtualizaljuk szerinte mert keves a vas. Az egyik szerveren gyorsan ki kene kapcsolni a tomeges email blokkolot, mert nem tud kikuldeni a szerver ertesiteseket a felhasznaloknak.

    Okes. Kollega megnezte tenylag baromi lassu a szerver, vagy 40 perc egy policy modositas, egy klick valamire es 2-4 perc mulva megy tovabb, o nem er ra, virtualizaljam en, aztan majd beallitjuk, ha gyors lesz...

    Este 10; vmware koverter indit, talan 100GB cucc van a szerveren, reggel 5:30-ra kesz is lett, kapott 4GB ramot, regi IP-t minden szuper, irom az ugyfelnek, hogy kesz a regi szerver le van kapcsolva, huzza ki a tapkabelt es egy het mulva mehet a vas a daraloba. Mielott elkuldenem az emailt neki gondoltam beallitom a policyt.

    Hat bakker.... ugyan ugy 2-4 perc/ klick.-> google -> volt ott minden: IE upgrade, patch, SQL upgrade,egyszeruen semmi nem segitett rajta ugyan olyan szar. :F

    Google 25. oldal lap alja "Imran Rashid blogja:

    Amennyiben remote desktop connectiont hasznal es lassu a mcafee menedzsment konzol allitsa at a szinmelyseget 8 bitrol 16 ra."

    Lol es tenyleg :W

    Persze amikor az irodajaba volt a szerver ott figyelt a kvm-n, amikor meg atkoltozott a szerver mar csak RDC-t, ugy ahogy mi is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák