Új hozzászólás Aktív témák

  • Kam1kaze

    tag

    NoxPlayer + Telekom 7.8 kombinációval ránéztem most a rokonok fiókjára (ahol régóta aktiválva volt a Most) és még mindig csak annyit ír, hogy ma van a Most szolgáltatás fordulónapja. Lehet, majd estére már lehet aktiválni. Ha valaki csak reggel és este tud belépni az alkalmazásra, közben meg délelőtt 10-kor inaktív lett, akkor ezek szerint, estig az emelt percdíjakkal fog telefonálni. Nem fogunk ettől csődbe menni, de furán van kitalálva, hogy nem éjfél után indul újra.

    Beléptem a másodlagos kártyámmal (csak az T-s), ahol nem volt aktiválva ezelőtt Most opció (1GB mobilnet miatt vettem 990 Ft-ért, azzal bőven el vagyok egy évig, az előző simkártyánál is csak 100 megát használtam el 1 év alatt :D ), ott már tudtam aktiválni a Most opciót, pár perc múlva kaptam az SMS-t, meg az alkalmazásban is frissült az állapot.

    Telekom ÁSZF és az SMS alapján havonta kell aktiválni a Most-ot, az alkalmazás szerint meg magától megújul. Szerintem idővel az alkalmazásban is le lesz cserélve a kiírás.

    Bármennyire is utálom a Telekomot, lehet, így visszaviszem hozzájuk a régi számom, hogy új feltöltőkártyások is használhatják újra a Most-ot. Oldalukat nézve, már csak a Domino Fix Extra jön be a megrendelésre, sima Fix nem. Nem is érte meg a sima, neten keresztül, hogy egy árban volt. Mondjuk úgy is személyesen kell intézni a számhordozás miatt, ha úgy döntök.

    Amúgy net terén milyen a többi szolgáltatóhoz képest? Mert párom Blue, nálam meg a Telekom elég gyengén szerepel. Olyan lassan töltenek be a dolgok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák