Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz ubyegon2 #115256 üzenetére

    Úgy volt, hogy már nem lesz rá szükség. Úgy 2 éve éltem ezzel a konstrukcióval utoljára, azalatt eltérő feltöltési dátumok követték egymást - így eltérő lejáratiak is - nem volt miért feljegyezni. Egyébként sem hiszem, hogy ne tárolná a rendszer valamelyik bugyra, nem érdekük nyilván, hogy lekérdezhető legyen.
    Menet közben beugrott még, hogy ez egy mégérdekesebb balett, mint ahogy elsőre emlékeztem. Nem csak hogy az alapcsomag dedikált forgalmára van szükség és elegendő összegnek a Korlátlan e-mail és böngészés opciós csomagnak - mely magában foglalka a korlátlan Youtube-ot, de ha máshogy lenne, javítsatok ki, senkit nem érdekel már rajtam kívül - hanem egy más fordulónaphoz van kötve az opciós opció is, amit már végképp elfelejtettem mi alapján van, nem egyénileg, hanem hogy eredetileg anno mi volt a koncepció részükről ezügyben. Tehát be kell várni egyikkel a másikat, azaz nem netezhetsz - mert akkor apad a dedikált forgalom - ha együttállást, így youtube-ozást szeretnél.
    Azzal van megspékelve az egész, hogy az utóbbi időben le sem vonódott az opciós csomag díja, ha volt is esetenként annyi rátöltve. Kérdeztem is itt már, hogy akkor ezt a korlátlan opcióst szép csendben megszüntették? Nem volt válasz. 17-én kaptam SMS-t a dedikált adat végéről, ezt most már megjegyeztem.:P Hogy hiába-e, az jó kérdés. Olyan 2 hétig nem szabadna így használnom a netet, ha be akarom várni? Legutóbbi ilyennél így volt, ennyi dereng. Van-e egyáltalán mire várni. Diákkislánynak a helpdesken meg hécce tség, hogy nem adom meg a szóban forgó számot, nagy eséllyel jajj bocsiban végződne. Jajj, bocsi, inaktiváltam a csomagokat amik neked eddig a lehető legtökéletesebbek voltak eddig mobilelérés terén, de választhatsz az új, "sokkal jobb" lehetőségeink közül. Kösz, nem.

    Aki érti és emlékszik még erre a dominós mókára, annak nagy köszönet, ha segít emlékezni, feltárni ennek jelenét.

Új hozzászólás Aktív témák