Új hozzászólás Aktív témák

  • ödönke

    aktív tag

    más topicban írtam, de onnan törölték beteszem akkor ide..:

    *Sry for offtopic*

    annyira csodás látni, hogy egyesek a T védelmére kelnek..

    csak egy rövid példa:
    T nél ~két éve vett galaxy minim 10k huf volt t-ponton 2 év rabláncra, most (12 éve aranyos platinás ügyfélként) 29540ért adnák Tpontnál. Teszem hozzá függetlenül 2 év gyári garanciával 31900 boltban. 2 év alatt 300% ez igen.

    Pofátlan lett a té ha tetszik ha nem. De a legjobb amikor páran próbálják belemagyarázni, hogy a megváltozott piaci körülmények, meg hogy sokan csak eladták a telefont bla bla meg megvették és nem fizették (ezt most is meg lehet tenni XXL csomagra)... kit érdekel oldják meg. Sok sok eszköz állna a rendelkezésre.

    Még még lenyelné az ember, ha másik szolgáltatónál pl a galaxy mini nem 14k lenne 2évre csomag nélkül az utcáról beesve.

    Én ahogy tudok lécelek le innen az tuti.

    Kíváncsi vagyok mikor felmondom a szolgáltatást milyen "egyedi" ajánlattal állnak elő, mint amikor a -home 12ks csomagját mondtam le, másnap hívtak egy 4,9k-s "egyedi" ajánlattal. Mondom kösz nem késő pá.

    egy szó mint 100 kérlek ne védjétek azt a rhadt szolgáltatót, mert nem érdemli meg. Azt, hogy miért nem dobja piacra lehet üzletpolitikától kezdve sok minden felesleg találgatni. Egy a lényeg magukat minősítik ezzel is. Azt bánom, hogy hiába járt le hűség, nehéz váltani mert mindkét család tés és a "hálózaton belül" a nagy úr. És sajnos a fenti példa után úgy érzem ezzel vissza is élnek.

Új hozzászólás Aktív témák