Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz gabormgp #28330 üzenetére

    Kérdés, hogy mikor voltál Szentesen, mikor Fonyódligeten, volt e 890 Ft-nyi egyenleged május 16-án és mikor töltöttél utoljára egyenleget.
    Most mondok egy fiktív példát: május 16-án nem volt 890 Ft-nyi egyenleged, a maradék Surf adatkeret (ha volt) elveszett, újat nem kaptál, de adatforgalomba kezdtél, és volt még annyi egyenleged, hogy a 195 Ft-os Go!NapiNet levonható legyen. Ezt követően Fonyódligeten már annyi egyenleged sem volt, hogy a 195 Ft-os napidíj levonható legyen, ezért nem volt adatkapcsolatod (lefedettség ott is van). Miközben hazamentél Szentesre, feltöltötted az egyenleged, és automatikusan levonásra került a Surf időszaki díja, megkaptad az új Surf keretet és megint működött az adatkapcsolat.

    Tehát a Domino Go!NapiNet bőven megfelelő lehet neked, ha beleférsz a 150 MB / 30 napos keretbe. Most, hogy aktiváltad a Domino Go!Net M-et, 250 MB áll rendelkezésedre, de előbb a Surf 150 MB-ját használod, utána a Go!Net M 100 MB-ját, és ha ez is elfogyna, korlátozott sebességgel internetezhetsz tovább. Ugyanakkor a Go!Net M valóban 1000 Ft / 30 nap, illetve ha az elmúlt 90 napban nem használtad ezt az adatcsomagot, akkor most 2x 30 napig 190 Ft / 30 napos akciós díjjal használhatod. Döntsd el, hogy kell e neked ennyi adatkeret, ha nem, visszamondhatod a Go!Net M-et, és visszaaktiválódik a Go!NapiNet (illetve a 30. nap végéig a Go!Net M 100 MB-os kerete még felhasználható marad).

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák