Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz erdoke #31753 üzenetére

    Próbáld már megérteni.
    Olyan menüpontot írok, hogy nem működik, amit csak belépve láthatok. Érthető? :F Akkor miért gondolhatod, hogy nem tudok belépni? :F
    Ahhoz, hogy az egyenlegem menüpontot lássam, ahhoz be kellett hogy lépjek. Vagyis beléptem, csak egy adott menüpont nem működött. Ez nem x, meg y időpontban volt (ez már tényleg szürreális, nem tudom honnan veszed).
    Tehát érted? Akkor nem tudtam az egyenleget megnézni a programon belül, amikor be voltam jelentkezve, mert egyébként fel sem merülhetett volna, hogy rákattintok az egyenleg gombra, ha nem vagyok bejelentkezve. Ennél egyszerűbben már csak lerajzolni tudom!!!

    Tehát szerintem az lehet az oka, hogy magát az előfizetésem fő adatait, és az aktuális számlámat engedi megnézni, de a korábbi számlákhoz, befizetésekhez nem enged, mert valószínűleg annak a résznek a netes háttere még nem működik, vagy magában a programban van a bug. Majd a hozzáértőbbek, akik látják a technikai hátterét, megmondják, hogy a belépést követően miért nem enged tovább.

    Persze, hogy elolvastam a hozzászólásszámokat, amiket betettél, csak nem tudom, hogy ezt miért hozod fel? Érthetetlen. Mert szerintem magát a hsz-t akkor sem olvastad el, csak kikerested a nevem mellett lévő számokat. :F
    Én nem személyeskedtem, a primitív vitában nem vagyok benne.
    De azt tényleg mondd már meg, hogy tényleg nem érted a fentieket (mert akkor abbahagyom, ennél jobban leegyszerűsítve nem tudom elmagyarázni), vagy direkt bosszantasz, és szokás szerint kötöd az ebet a karóhoz egy védhetetlen állásponttal, mert akkor szerintem tisztába lehetne tenni a kérdést. Bár így is, úgy is felesleges tovább magyarázni, mert szerintem rajtad kívül mindenki érti, te meg vagy tényleg nem érted, vagy nem akarod érteni, de szerintem egyikkel sem tudok mit kezdeni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák