Új hozzászólás Aktív témák

  • joelke HU

    senior tag

    válasz ShadowX #53856 üzenetére

    Szerintem mint a bankoknál úgy itt is szépen belekalkulálják a tisztességesen fizetők számláiba. Nem véletlen vannak horror áraik. Nézd meg a dominó díjszabásukat. 49 ft perc. És a szomszédomat hiába próbálom lebeszélni, hogy akkor legalább váltson blue mobile-ra. Ott csak 33 lenne. Azért sem, ragaszkodik a t-hez. De közben meg nem érti mitől megy el neki egy-két nap után a 3000 ft-s feltöltése. És ilyen nagyon sok van. Ismerek még olyat, aki ahelyett, hogy venne egy 9990 ft-s korlátlan csomagot inkább annyit fizet, amennyit beszél, ebben hónapban 46 ezer ft-os számlája volt. No comment. Szóval vannak olyan birkák, akik kitermeljék a bedölt "hiteleket".

    Egyébként t-s ismerős mondta, hogy van azért szűrés náluk. Nem véletlen, hogy rákérdeznek az iskolai végzettségre. Ha középfok alatt van máris más feltételekhez kötik az előfizut. Ingyen nem hozhatja el a telefont, de legalábbis több tízezres előleget kell fizetnie, mondván később leveszik a kiszámlázott összegből.

    WMatteo: én is bűnbe estem, rendeltem egyet. Remélem meg is kapom. 20-ért nagyon jó, azt néztem emagon újan, függetlenül 55 még mindig.

    [ Szerkesztve ]

    Motorola G51

Új hozzászólás Aktív témák