Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Teddy

    őstag

    Sziasztok!
    Kicsit most értetlenül állok a befizetendő számlám előtt. Van nekem egy move xs-es előfizum, és egy netplusz L kiegészítő net. A kettő alapára ugye 1990Ft+1290Ft = 3280 Ft.

    Nos, a helyzet, hogy t-mobile alkalmazásban folyamatosan csekkolom a forgalmam, a hónapra összesen 1980Ft környékén beszéltem belföldön, sms belföldre, és semmi más nem volt. Tök biztos voltam benne, hogy akkor fizetem a havi alap számlámat, ami 3280Ft. Erre jön a havi számla 3814Ft.
    Persze a számla már megjelent, de a részletező még sehol, szóval már csesztet az alkalmazás, hogy fizessek, de hogy még mire azt nem tudni. Mindegy, általában ilyenkor befizetem, akkor megjelenik a pdf is, befizettem, de a pdf részletező még nem jelent meg.

    No mindegy, a lényeg az egészből, létezhet az a világon, hogy a t-mobile alkalmazás pontatlanul mutatja a havi forgalmamat? A nagyobb számlát csak úgy tudom (egyelőre részletező híján) magyarázni, hogy valóban ennyit beszéltem/sms-eztem, csak ez egyelőre nincs szinkronban az alkalmazással.

    Arról nem is beszélek, hogy minek írják ki a számlát addig, amíg még nincs meg hozzá a legenerált rendes pdf számla, engedte befizetni is, aztán, hogy igazából mire fizettem, az sehol nincs...

Új hozzászólás Aktív témák