Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz lugosi #64961 üzenetére

    De!

    Kaptam ajándékba plusz egy giga mobilnetet, amit ugyanúgy szív a spotify, ha akarom hallgatni :D :D Ezt közöltem is velük. "Tudjuk,de ez van". Ennyi volt kb. a válasz.

    Azt nem tudom, mit csináljak. Egyszerűen szerintük minden okés, miközben nem a korlátlan music opcióval járó saját gondolom dedikált sávszélt használja a zenestream-hez, hanem a mobilnetem, ami a tarifacsomagomhoz tartozik.

    Azt is megkérdeztem, hogy a mobilnetem fordulópontának mi köze az egészhez, hisz pont az a lényeg, hogy külön tudja számolni, de erre képtelen a T... "Hát, mert onnantól már majd tudja újra a központ külön számolni a díjcsomaghoz és a Spotify-hoz tartozó sávszélt". Hát persze... Most persze ma azt mondták, legyek türelemmel, 17.-től minden jó lesz. Ja, és akkor 5 napig nem hallgathatok zenét,csak ha otthon letöltöm a wifin a playlistjeimet. Ezt az 1590 ft-os verzió is tudja, én meg fizetem a 3290-et.

    Ja, még mondta a hölgy, hogy "Látom már többmindenkivel beszélt". Mondom igen és fogok is, amíg meg nem oldják... az a baj,hogy már csak magamat ismételgetem és válasznak is mindig ugyanazt kapom.

Új hozzászólás Aktív témák