Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    Kicsit kapcsolódva az aktualitásokhoz:

    Október 25-től folyamatosan járnak le a next S és Next M hűségidők (A next L/XL-k már régebben elindultak a lejárati időintervallumok), de februárig még nem emelték meg ezeket a tarifacsomatokat.

    E-Pack-vel pl:

    Next S 7990 Ft (2 év) helyett 10990 (hűségidő nélküli)

    ATK Next S 5490 Ft (2 év) helyett 8490 Ft

    Next M sim only ajánlat (készülék nélküli, 2 év) 10990 Ft helyett 13990 Ft
    stb.

    (S ugyanezenen logika mentén a next XL és L díjcsomagokra is érvényes ez, csak ott a hűségidő nélküli ár 7000FT/hóval magasabb)

    De február derekától elindulnak a tömeges átváltások a hűségidő nélküli árak szerint. Az ügyfelek eddig kaptak egy extra time bonus-t :))

    Logikailag itt külön kell viszont választani minden esetben - fejben - a díjcsomagra vállalt hűségidőt és a készülék-hűségidőt.

    Úgy kell elképzelni, hogy ezek egymástól függetlenül, de akár egymás mellett is párhuzamosan futnak az előfizetésen.

    Ergó, ha valaki Move S-re vállalt hűségidőt készülékvásárlással, akkor ő hiába nem használta ki pl. a nagyobb tarifacsoport után járó extra kedvezményt, ha next díjcsomagra akar váltani, akkor már csak a készülékhűségidősre teheti ezt meg.

    Egy gyakorlati példa:

    vásárolt egy készüléket 2015.02.01-én, de next S díjcsomagra váltott 2015 dec 12-én.

    Eszerint:
    A készülékhűségidő neki 2017.02.01-én jár le a díjcsomagra vállalt hűségidő 2017 dec. 12-én.
    Készüléket arany/platinakártya esetén viszont már 2016. november elejétől vásárolhat előrehozott készülékcserével tarifacsoporton belül (vagy akár kisebb tarifacsoport szerint, de akkor is díjcsomagot csak 2017 dec.12-től válthat)

    Ugyanez igaz a készülékvásárlással kapcsolatban a jelenlegi helyzetben is.

    Ha valaki bevállalja az új díjcsomaghűségidőt, akkor logikailag ugyanúgy teljesen függetlenül fut ez, s ha készüléket bármikor vásárolhat.

    Pl. valaki most Next S díjcsomgban van (7990 Ft), de mivel készülékhűségidő/díjcsomaghűségidő nincs az előfizetésén (nem akar új telefont venni), de nem akarja azt sem, hogy többet fizessen, akkor megteheti azt, hogy átvált Next S készülék nélküli csomagba (6490 Ft) és ha szüksége lesz készülékre akkor utólag bármikor vehet rá (de onnantól 7990 Ft-os havidíjat kell vállalnia)

    Viszont: ha díjcsomagon belül történik a váltás készülék nélküli csomagról, készülékes csomagra (6490 Ft--->7990 Ft) akkor a next S tarifahűség nem indul újra.

    ***

    Egy jó tanács: akinek aranytárskártyája/integrált társkártyája van, az nézzen körül a jövőhéten a díjcsomagok házatáján :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák