Új hozzászólás Aktív témák

  • SLYM

    veterán

    sziasztok! a pokemon go miatt nézegettem az utóbbi időben a netcsomagokat, mindenfélét, de különböző okok miatt úgy döntöttem, hogy maradok a feltöltőkártyás csomagoknál és azt is átgondoltam, hogy a telefonszámomnak is a réginek kellene maradnia.

    eddig a domino surf csomagban voltam, ami havonta 890 forint, tartozik hozzá havi 150 mega net és ha ezt túllépem, akkor 10 megánként/és minden nap fizetnem kell 195 forintot, ami elég drága, hogy ha megtörténik a túllépés. most találtam ezt: [link]. tehát ha jól értelmezem, akkor havi plusz 690 forintért (a havi 890 forint mellé) adnak még 200 mega netet, de most hogy ha túllépem az összesen 350 megát, akkor is csak visszakorlátoznak 32 kilobyte per secre, tehát most már nem kell fizessem a 195 forintokat minden nap ha túllépem a limitet

    kérdéseim:

    jól értelmezem a leírtakat?

    hogy ha megrendelem SMS-ben ezt a cuccot, akkor ezt innentől minden hónapra automatikusan levonják, vagy nekem havonta kell az SMS-eket küldözgetni?

    illetve ha megunom a pokemon go-t, akkor vissza tudok állni a sima csomagra, hogy ha automatikusan mindig levonják majd innentől a pénzt?

    köszönöm a válaszokat

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák