Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Sziasztok ismét :)

    Folytatom a kis szöszenetem, számhordozás témában. Ugye, elhoztam 3 előfizum a T-hez a vodától, azt már leírtam, milyen bonyodalmakkal járt.

    Most úgy döntöttem, hogy a maradék 2 sima feltöltőkártyás csomagom is áthozom, és majd családbarát kedvezménybe bevonom őket. Egyik sim a vodánál, másik a telenornál, hozzáteszem ismét: feltöltőkártyás mind a kettő (tehát nemkell adósságot rendezni,stb.).

    1. Voda: papírok kitölt, elküldik bírálatra, max 48 óra és jön az sms- hogy mehetek a jóváhagyó papírért, hogy vihetem a számom. Ez oké, előfizuknál is így volt, még aznap kaptam sms-t no para.

    2. telenor: na, ez szép volt :) Bemegyek, sorra kerülök. Mondtam, hogy el akarom vinni a számom, sima praktikum, kérem a nyilatkozatot. Töltöget a csajszi, majd mondja: "Akkor 3-4 nap, és küldik postán a nyilatkozatot, az állandó lakcímemre." Itt elkezdtem röhögni, mondom "Hogy? Mivel ezzel 2 para van, állandó lakcímemtől most 200 km-re vagyok, nem fogom felküldetni Pestre, meg nem is akarom ezt 1-2 hét alatt bonyolítani, ez csak egy sz*ros kártyás számhordozás (mi lenne, ha előfizetéses lennék, bele sem merek gondolni). Végül újabb 3 papír kitöltése után ide küldik a pesti lakcímemre. Viszont csak posta, nem megy az mint másik két szolgáltatónál, hogy aznap, vagy másnap a kezedbe nyomják a papírt.
    A végén még megkérdezte a leányzó, hogy ha szabad tudnia, miért hagyom ott a telenort. Mondom: "Majd 3-4 nap múlva postán küldöm a válaszom... és eljöttem" :D

Új hozzászólás Aktív témák