Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz manchester85 #22035 üzenetére

    Ez komolyan ekkora traumát okoz neked? Vagy egy lehetőség, hogy ismét valamiben kivetnivalót találj.
    Ne értsd félre, nem mindenáron beléd akarok kötni, viszont ahogy olvasom a "problémáidat", azok nem tűnnek valós, életszagú problémának.

    Persze, jobb lenne, ha kint lenne már előre az ár, hogy mennyi lesz, hogy szépen végiggondolhasd, hogy hol veszed meg, de valahogy nehéz elképzelnem azt, hogy átlagos felhasználó azért váltana szolgáltatót, mert a másik pl 10k-val olcsóbban adja az iPhone-t.
    Illetve az sem egy reális probléma, hogy valaki olyannyira ácsingózik a telefon után, hogy nyitáskor azonnal meg akarja venni, de ha 10%-kal többe fog kerülni, akkor inkább nem veszi meg.
    Ha tud várni a vásárlással addig, míg megjelenik a Vodafone-nál és nem váltott eddig T-mobile-ra azért, hogy előbb a kezébe foghassa, akkor bír várni már annyit. Ha pedig nem, akkor már úgyis megvette.

    Szóval az szűrődik át ebből és más problémádból, hogy neked az egészben a méltatlankodás a leglényegesebb. Ezért lehet az, hogy sem mukibuci, sem én (sem gondolom a nálunk okosabbak, akik nem is próbálják megérteni) nem tudjuk, mi is a valódi problémád a leplek mögött.

    De ha valóban az a fő indoka az itt leírt kételyeidnek, hogy hétfőn el akarsz menni a Vodafone-hoz telefont venni, de esetleg +10%-os felár esetén már mégsem vennéd meg a készüléket, ami csak hétfőn lesz felfedett, akkor igen, a válasz az, hogy ez a mocsok Vodafone meg akar téged fejni, hogy ha már ott vagy, úgyis megveszed.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák