Új hozzászólás Aktív témák

  • magnusheron

    tag

    válasz mukibuci #48043 üzenetére

    Készülékre nem volt szükségem. A korlátlan net lenne a lényeg, viszont ami a Telenornál 5590 Ft(Hello Data Start), az a Vodánál 14850 Ft (Infinity). Így a Telenor jobban megéri. Viszont ehhez hordozni kell.

    A vicc a dologban az, hogy valójában már lejárt a 24 hónap. 2016. februárban vásároltam egy iPhonet az egyik akkori RED csomaggal. A 24 hónapos hűség most járt le 02.09-én. Mivel előrehozott volt 2016-ban a hosszabbítás ezért május 9-ig még lenne hűségidő és a Vodafone szerint ha nem módosít az ember a 2 éve kötött díjcsomagon újab hűség aláírásával, akkor a fennmaradó 3 hónapra is a készülék "részlettel" növelt előfizetési díjat fizeti. Jelen esetben ez + 13000 Ft még 3 hónapra, azaz összesen 39000 Ft plusszban, ha nem akar az ügyfél hosszabbítani, mert esetleg hordozna a rendes hűség végén.

    Mikor írtam január elején az Ügyfélszolgálatnak, hogy mégis mire fel kérnek tőlem még a befizetett 24 hónapon felül 3 hónap készülékdíjat és mégis milyen követelésként fogják ezt feltüntetni a számlán, mikor a megkötött előfizetői szerződésen 24 hónap szerepel, pár nap múlva felhívott a Panaszkezelés, hogy akkor egy összegben 39000 Ft-ot jóváírnak és akkor így már van jogalapja a plusz 3 hónapra a készülékrészletnek, ha nem kívánok újra hosszabbítani. Na ez a jóváírás már meg is jelent a számlában, viszpnt én meg hordozom holnap este a számom és megszűnik a szerződés, szóval nyertem 39000 Ft-ot:))))))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák