Új hozzászólás Aktív témák

  • MadMancs

    veterán

    válasz Málni #78019 üzenetére

    Igazából nézőpont kérdése. Én anno egy ZTE R219z szappantartót kaptam mobiladat csomaghoz. Előfizetés már nincs meg eszköz igen, de több mint fél évig egy digi simmel üzemelt 0/24 . Eleinte ugye digi hálón, ~15/10 sebességgel, majd ugye Voda hálón roamingolva hozott stabilan 70/35 körül , míg meg nem kapták digi simek a 10/10 es korlátot. Igazából mindenre is elég volt. Akksi se probléma, mivel 8+ óra töltőn lévő idő után átvált hálózati módra, azaz lemeríti akksit 70%-ra és hálózatról üzemel tovább. Ha megszakad áramellátás akkor vált akksira vissza, így 2,5 éves korára is lazán elketyeg akksiról 6-7 órát aktív használat mellett.

    Szóval ha nem valami eszeveszett sebesség kell, és nem valami gyengusz területen mozogsz ahol nélkülözhetetlen a CA, akkor nem olyan rosszak ezek a ketyerék, Telót én személy szerint nem ajánlom routerként használni, nem erre valók, max arra hogy rövid ideig kisegítsen, hosszú távon kb kinyírod.

    Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

Új hozzászólás Aktív témák