Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz tothbe #16152 üzenetére

    Na jó...
    1. Mutass linket hol 480eBruttó az Inverter és hol 46e bruttó a napelem (HiKuCS3L-375MS / 35)
    2. szóval vegyem meg netről, mindenféle áfázós, szirszar csicska cégtől, mint sem egy jól bejáratott nagykerből, akinél még a forgalmamat is növelem... ?
    3.Tisztában vagyok a munka díjakkal és alakulásukkal, 3 éve építkezek stb már szinte mindenhol alapszabály, hogy amennyi az anyag annyi a munkadíj... erre ki sem térnék, mert az ilyen vállalkozót (ezek általában a dilettáns "ezt mi is megtudjuk csinálni" és csinál egy céget féle emberek)
    4. Elhiszem amit mondotok a támogatással kapcsolatban, mivel nem vagyok jártas benne, nem akarok támogatás igénybe venni, ezért nem is jártam utána. Innentől fogva nem érdekel milyen számlát állít ki. Nem feketén kérem!
    5. Engedjük el a témát, mert látom már itt is az lett a "szokás", hogy az embernek nem a kérdésre válaszolnak hanem meg próbálják 3 felől megmagyarázni, miért nem jó úgy ahogy kérdezték...
    Én megértek mindent amit mondotok, van amivel egyet is értek és igazatok van nyilván.
    DE azért hagy legyen már JOGOM , CSAK MUNKÁT megrendelni és ne én legyek már a rossz mert mit gondolok én, hogy az anyagot én akarom venni.
    Azért kicsit gondolkozzunk már...

    Ui: Tiszta szívemből remélem, hogy egyszer vége lesz ennek az építőipari láznak és sok sok sok kivitelező / munkás majd szépen lekoppanjon. Mert ami itt most megy az már minden határon túl van.
    Bezzeg a 2008-as válság után amikor évekig minden szakember arra panaszkodott, hogy "meg sem csörren a telefon"... most meg mindenki úgy húzna le ahogy csak tud. undorító.

    Na mind1.
    Köszönöm mindenkinek aki írt nekem, majd lesz valami. :)
    Hello

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák