Új hozzászólás Aktív témák

  • Andras6800

    senior tag

    válasz senki68 #29973 üzenetére

    Ez az elejétől kezdve egy bazi nagy kamu.

    Kezdjük ott, hogy azért volt jópár év, amikor a rezsicsökkentett ár egyes számítások szerint magasabb volt, mint a piaci. De még ha nem is volt magasabb, azért nem nagyon védett meg semmitől senkit.

    A másik, amit sokan már írtak: Eleve az egész egy nagy hoax. Kb egy orángután szintjén kidolgozva. Pont annyira vagy annyira sem volt megfontolt, mint a mostani átlagfogyasztás meg ez az egész átállásosdi (18 nap alatt javítsuk meg amit 10 évig elqrtunk...).

    Ami a szaldot illeti meg a bizonytalanságot: Eslőnek meg kell várni a magyar közlönyt. Aztán majd a 9594 módosítást meg variálást... lásd benzin ársapka esete. (Megfontoltság ugye)

    És ugye a jogbiztonság megint.... ami itthon nincs. Innentől meg eddig is bármi lehet. Simán el tudom képzelni, hogy kb az lesz, hogy majd leszerelem a napelemet és eladom németbe €-ért mert szét**** az egész napelemes bizniszt. (Arra gondolok, hogy bevezetnek egy 1:3-as bruttót és majd veszik 13 Ft-ért az áramot, de eladják 240 Ft/ kWh-ért).

    Evvel az egésszel az a személyes bajom, hogy 10 évig mindenki meg volt vezetve. És olyan számok alapján tolak nem olcsó beruházásokat ami most megy a kukába. Persze, volt egy szűk réteg aki készült erre... és megteette, hogy készül erre. Mindenki tudta, hogy ez lesz... csak akkora volt a piaci gap, hogy kb ellehetetlenítve volt a másik irány. Pl én is szívesen vettem volna hőszipkát, de 30 éves megtérüléssel (rezsicsökkentés) kihagytam. Ennyre nem megy jó, hogy több millát kb kidobjak az ablakon.

    [ Szerkesztve ]

    A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!

Új hozzászólás Aktív témák