Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz #31733248 #38522 üzenetére

    Nem mindegy, hogy ha így is érzed, attól meg neki állsz e huszadjara is segítő szándékkal szépen leírni amit gondolsz, vagy mindent tudó igazsagosztot játszol aki a hsz-ek felét arra használja hogy másokat kioktasson vagy arrol ertekezzen hogy nem tudnak ertoen olvasni stb.

    Én ilyeneket nem írok sosem, a másiknak is biztos van egy szakmája amihez meg én nem értek és ezért tiszteletben is tartom.

    Kizárt hogy ebből - hacsak nem okoz halált - letöltendő legyen, főleg nem a felső határ felé.

    Én önmagában arról próbáltam - erre irányuló kerdésre - tájékoztatni a fórumot hogy ez btk -ban szabályozott tényállás és nem ez a jó tiltakozási forma szerintem.

    Ha olyan bölcs vagy mint amit próbálsz sugallni magadról megpróbálhatnad sokkal szimpatikusabb módon is közölni a véleményed. Biztos van olyan meglátásod ami helyénvaló de nem jön át az állandó vissza utalás én már ekkor akkor megmondtam nem tudtok értelmezni stb közt.

    Pl arról mit tudsz, jól értem e hogy marad 10 évig a szaldo de sávosan az új zóna idők szerint? Erre mit mond a sok fejes ismerős - barát? (Nem irónia Te jössz mindig ezzel, akkor segíts is ha már ide jársz és megvan a kapcsolati hálód).

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák