Új hozzászólás Aktív témák

  • jdeutsch

    tag

    válasz mokus1 #56258 üzenetére

    Szintén politka mentesen:
    "minden szaldósnak mindenki más fizesse ki a villanyszámláját örökre? "
    Hol volt, van erről szó, ki állította ezt ?
    A szaldós egyetlen wattal sem kap ingyen többet mint amennyit az éves szaldó időtartama alatt megtermelt!
    Amit feleslegként (betáplálok) a hálózatba, tegyük fel áprilisban, -/mert akkor már van felesleg/ -, azt a szolgáltató azonnal eladja Neked, Te a kövekező hónap elején kifizeted.
    A szolgáltató használja a pénzem ingyen 6 hónapig, majd amikor nekem szükségem van rá vissza adja a korábban általam betáplált energia mennyiséget. Ha többre van szükségem, azt ugyanúgy kifizetem mint bárki más.
    Ennél egyszerűbben nem tudom elmondani. A szolgáltatónak mindenképp szüksége van energiára, mivel ő nem termel, állit elő, valakitől vennie kell, (Pakstól, Tőled, Tőlem, stb) nem kell előállitó berendezésbe beruháznia, azt üzemeltetnie. /Mert én saját adózott pénzemből megtettem helyette/
    Amit a magam részéről valóban igazságtalannak érzek, az a 100% -os állami támogatással létre hozott rendszerek szaldós rendszerbe kerülése, hisz aki megkapta semmit nem tett érte, meg kaphatta volna az összes "támogatást" pl: egy nonprofit KFT,
    Létre hozhattak volna belőle egy nagyobb "naperőmüvet",és akkor abból valóban lehetett volna támogatni a rászorulókat.
    Tudom ezzel nem leszek tul népszerű azok körében akik 100% -os támogatásból valósították meg álmaikat, de attól még ezek tények és mint tudjuk a tények makacs dolgok, lehet vitatni, csk éppen nem érdemes.

Új hozzászólás Aktív témák