Új hozzászólás Aktív témák

  • colorekft

    újonc

    válasz layerke #6571 üzenetére

    Szia!
    Gratula a megépítéshez! Én is saját kivitelezésben gondolkodom. Egyrészt a költségek miatt, másrészt kihívásnak tekintem.
    Nekem is szimpatikusabbak a LAN-os összekötések, de ebben az esetben én biztosan WiFit fogok használni a villámveszély miatt. LAN kábelt legfeljebb a beállításig dugom rá az inverterre.
    Kérdésem, akár magánban is, hogy melyik WEB shopból vásároltál? Én is írtam már egy pár helyre árak miatt, (mert kiírva nem nagyon vannak árak csak kpl rendszerekre) de választ nem igazán kapok. Volt aki felhívott telefonon és elkezdett kérdezősködni a tető tájolásáról, helyzetéről ... stb. Hiába mondtam neki, h én pl. a napelem árára vagyok kíváncsi. Hiába mondtam neki, h saját telepítésről van szó, mint egy gép tovább ismételgette a hü*e kérdéseit. A végén már azt mondtam neki, h a fejem tetejére fogom szerelni és mindíg fordulok a nap felé a legjobb termelés érdekében. Na ekkor hagyta abba és megígérte, h megkérdezi a főnökét. Azóta is kérdezi ...
    Nálunk Mo-on nem nagyon lehet vásárolni külön elemeket, esetleg horror áron. Külföldi oldalakon szinte a feléért beszerezhető minden eleme külön-külön.

Új hozzászólás Aktív témák