Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Bad Pritt #12989 üzenetére

    Te esetleg nem 2023-ban élsz? :DDD Mondjuk tényleg mind a kettő dolog kicsit kínos, mert azért a CoD kampányok sosem a hosszukról voltak híresek, illetve azért minden megsértődni hiába 202x+-os dolog, de azért nem kéne ennyire túltolni a dolgokat.

    Amúgy az is vicces dolog szerintem egy mostani friss bejelentés esetén ami konkrétan GTA VI, hogy a Twitter-en (mostani nevén X), nagyon sokan szinte izzadságszagúan próbálnak olyan tweet-eket keresni, ahol random user kiakadt azon, mert női főhőse is lesz a következő részeknek. Csak ugye itt tényleg az a vicces, hogy ez a dolog szinte senkit nem érdekel, nem zavar (hogy latina nő lesz, vagy sok benne a afro-amerikai), hogy elszedtek olyan embereket is akinek kb jó van 5 követője, de látszik rajtuk, hogy az ilyen emberek véleményét úgy állítják be mintha hatalmas probléma lenne, miközben mint írtam senkit nem érdekel.

    Na erre értem, hogy ez is ugyanúgy 2023-as dolog, mint a CoD-os fejlesztők reakciói... amire az lenne a normális reakció (legalábbis részemről), hogy és akkor mi van, hogy ezek hisztiznek. Ezek attól is hisztiznek a neten, ha túl meleg/hideg a Starbucks-os szója latte-jük.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák