Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz ProEvoFan #5776 üzenetére

    Ezért is kérdeztem. Mert végigkövettem a kommentjeidet róla. Nem rémlett, hogy végül elkezdted. És csak azért nem szóltam bele, mert bár nem értek egyet veled, hogy kellene bele más nehézség. Mert te neked is menne ha rávennéd magad. Viszont én se játszottam végig egyet sem. Igaz, más okból. Engem egyszerűen nem motivált az, hogy nehéz bossokat ölök sorra. Mivel kicsit gépiesen fogom fel. Egy idő után meg nem is érzed nehéznek már. Az is csak egy AI ellenfél, az előre meghatározott mozgással, és támadással. Semmi másról nem szól az egész, csak ezek kiismeréséről, és legyőzéséről. Korántsem olyan nehéz az, mint ahogy te elképzeled. Viszont én csak egy fél Bloodborne, és némi Nioh 2 után mondom ezt. Szóval hagytam, hogy tapasztaltabb souls játékosokkal vitasd ezt meg. :)
    Szerintem minden souls játékosnál van egy pont, amikor helyrekattan valami, és onnantól már nem nehezek ezek a játékok. Nekem BB esetében ez egy teljes nap volt. A játék felénél meg úgy voltam vele, hogy unalmas. Se sztori, se semmi interakció, semmi. Csak mész boss-ról, bossra. Ingerszegény nekem ez az egész. Én a narratív játékokat szeretem inkább. A Nioh 2 sokkal jobb. De az kicsit nehezebb is.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák