Új hozzászólás Aktív témák

  • Quinine911

    aktív tag

    Na egy kis "Day-1" összefoglaló, hogy tegnap miután hazaértem milyennek láttam a cuccost.

    Csomagolás: Frankó, semmi extra, semmi csicsa, minden szépen becsomagolva, külön, tetszetős. Leírás nem sok, minimalista, mit hova dugj, aztán kábé ennyi.

    Első kézbevétel: Jó a cucc, szerintem minőségi, elfér jól a kézben, nem túl nagy, nem túl kicsi (átlagos kézméret), jó a fogása. Képernyő szép, hangok jók.

    Kezdeti beállítások sima liba, egyszerű, átlátható menürendszer, összelinkeltem a nintendo profilommal, vettem eshop előfizut, stb, minden gördülékenyen ment. Furcsa hogy a menüben nincsenek folderek, meg a téma is elég gyér (fekete vagy fehér, elbírnék több színt.)
    Felhasználó készítés pofonegyszerű, 3 perc volt egyet-egyet csinálni nekem meg a gyereknek.
    Összességében az egész kezelése szerintem nagyon egyszerű, soha nem volt Nintendóm, de pár perc és átlátod az egészet.

    Dokkolás gyerekjáték, beteszed, aztán megy, nem kell varázsolgatni semmit.
    Nagyon tetszik, hogy ha beállítod, még a TV-t is bekapcsolja amikor a dokkba teszed a gépet, kényelmi feature de jópofa.
    TV-ről visszaváltás HH módra szintén egyszerű, kiveszed a dokkból aztán játszol tovább bár végülis pont erre van az egész.

    Joyconok: átlagos kézméret teljesen jó szerintem, nem zavart hogy túl kicsi lenne. Tapintás, kialakítás jó!

    Ami fura: A gép nagyon a Sleep módot erőlteti, nem lehet kikapcsolni, csak a fizikai gombbal, fura, hogy ezt szoftveresen nem tették bele.

    Nyomtunk egy kis NSMBU-t de már most látom hogy a gyereknek a Super Mario Kart 8 a nyerő, azzal játszottunk este sokat, bár igaz, hogy csak 50 köbcentivel, hogy "szokjuk a dolgot", de hatalmas game :D

    Egy kis személyes: Az utóbbi időben nem nagyon volt időm konzolozni, viszont ebben nagyon tetszik hogy ha elalszik a gyerek, és már nincs kedvem kikecmeregni a nappaliba, csak fogom és HH módban nyomom az ágyból, meg úgy általában is, vagy ha csak negyedórám van, akkor is lehet tolni bárhol, nem vagy TV-hez kötve. Ez miatt is volt nagyon szimpi az egész konstrukció, mert TV-s konzolra az utóbbi időben nem nagyon volt időm, későn este meg már kedvem sem. Szóval mint időhiányos apa, ez a hordozhatóság nagyon jól jön.

    Fiam értékelése röviden: "Állati ez a Switch, sokkal jobb, mint az Xbox" --> azt hiszem ez mindent elmond, meg az is, hogy reggel úgy kelt, hogy ovi előtt még Kartozzunk egyet :))

    Hát azt hiszem ennyi így elsőre :)

    I was born for a storm, and a calm does not suit me.

Új hozzászólás Aktív témák