Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz aujjobba #33285 üzenetére

    Vedd figyelembe, hogy xboxon hatalmas leárazások vannak folyamatosan. Az előfizetés dolgot átgondolnám a helyedben, ha specifikusan gyerekjátékokat keresel. XO-n szó szerint fillérekért is tudsz venni és komoly leárazások vannak folyamatosan. A GP előfizetés mondjuk nem drága, sőt 300ft szokott lenni egy próbahónap, de tény, hogy nem biztos, ott megtalálsz mindent (pl lego játékok).
    A nintendoval játszani drága, és drága is marad, mert nagyon ritkán vannak leárazások a jobb játékokra és egy játék amilyen árral bekerült a shopba, annyi is marad örökre. Néha kap 20-30% leárazást egy rövid időre, de azt már úgy kommunikálják, mintha a világ 8. csodája lenne :)
    A nintendo környezet úgy lehet olcsó (maradjunk a legális lehetőségeknél), hogy fizikai játékokat veszel és utána eladod, amikor a gyerekek kinövik és megunják. A fizikai játékok ára itt tartja magát a legjobban és komoly másodpiac van, eléggé pörög.
    Ha ez neked vállalható kompromisszum, hogy foglalkozol majd az eladással is, akkor ilyen kicsi gyerekek esetében én maradnék a switchnél. Ha nem, akkor meg XO inkább, mert anyagilag csődbe mész a Nintendoval :) Feljebb a fórumtárs 200e-t költött online játékokra és jó eséllyel ezt el is fogja károlni, de ha megnézed a listát, nem hosszú, nem rengeteg játékról beszélünk. XO-n 200e ből nem túlzás, hogy megveszem az össze lego játékot meg hozzá szinte minden gyerekjátékot, csak ki kell várni a gyakori leárazások egyikét. 1év alatt szinte nem marad játék, amit ne áraztak volna le komolyan.
    Nem vagyok helyedben, de én bevállalnám a programok adás-vételét, figyelembe véve a gyerekek életkorát. 5-6 évig lehetne játszani vele, amíg kinövik a switchet. Nekem már kinőtték a wii-t, switchet a gyerekek, de még mindig emlegetik a mario bros meneteket együtt, a mario kartot, amikor 4-en toltuk, az egész család, a mario partykat. Ezt az élményt egyik nagy konzolon se kapod meg.Nem olyanok a játékok. A nintendo drága ökoszisztémát épített fel, de piszkosul ért a családi szórakoztatáshoz, főleg ha kisebbek a gyerekek.
    Nekem megvan mind a 3 mostani gen konzol, tapasztalatból mondom ezt.
    Ha részben magadnak is vennéd arra hivatkozva, hogy a gyerekeknek lesz :) akkor az XO-val se jársz rosszul. Mindenki talál magának azon játékot. Brutális mértékű és folyamatos akciók vannak a játékokra, kis türemmel fel lehet építeni egy szép méretes játék listát. Lego játékok nagyon jók (egy részük megvan switchre is mondjuk), minecraft stb stb van ott is választék, de azért mégsem nintendó szintű szórakoztatás. Drágák a nintendósok, de qrva jó játékokat csinálnak.

Új hozzászólás Aktív témák