Új hozzászólás Aktív témák

  • RolXX

    tag

    válasz icemad #41651 üzenetére

    Szerintem arra gondolt, hogy egy játék vagy aktívan épít a mozgásszenzoros mechanikákra, vagy nem. Nem készítenek ilyet is, olyat is. Inkább simán elhagyják az egészet, és akkor jó a lite-ra is, meg a v1, v2, oledre is.

    Amit írsz, hogy lehetne kiadni 4k textúrával is, vagy a nélkül, az jogos. De nem csak akarat kérdése, hanem költségeket is számolgatnak. És nem 1 játékról beszélünk, hanem a következő generáció összes játékáról, de minimum több tucatról. Kb úgy nézne ki a dolog, mint a witcher 3-nál: mindenből össze kéne rakniuk egy szuper 4k grafikás verziót, aztán azt valahogy kiherélni, lebutítani, hogy fusson valahogy a kézi konzoljukon is. Vagy ha nem teszik, akkor csak fele, vagy harmada lesz a vevőközönség. És ahogy előttem is írták, ebben az esetben, az asztali játéknak és asztali konzolnak a ps-el és xbox-al kéne versenyezni, amiben úgyis alul fog maradni.

    Eddig is inkább tartalomban, kreativitásban voltak erősek a nintendo játékok. Sikerült arra kondicionálni jó pár millió embert, hogy ne a grafikát nézzék, hanem az élmény, a szórakozás ami fontos. (Ma is rengetegen veszik 20ezer forintokért a link's awakeninget, vagy a super mario u delixe-ot, miközben ennyi pénzért far cry 6-ot is lehetne venni). Ha ez így működik és hülyére keresik magukat vele, akkor felesleges öngól lenne kettéosztani a konzoljukat és belemenni egy nagyon drága, de eleve vesztesnek ítélt grafikai versenybe a következö generációs PS-el és Xboxal.

    Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3

Új hozzászólás Aktív témák