Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz gyiku #57977 üzenetére

    A francot ment a sima ref. 980Tivel teljesitmenyben. Referencia 980Ti-rol valtottam Fury X-re, olyan 15 %-al volt gyengebb. Es anno a ref.-re meg ratoltam +15 % tuningot is...hipp/hopp ott volt a plussz 30 %...A Furyka meg +70 MHz-tol is volt hogy osszefosta magat.

    Rohadt egy ocsmany kartya volt, hiba volt a megvetele..driver szinten garbage.

    Visszont, maga a kartya fizikailag gyonyoru volt, igenyes munka....premium kategoria. Miatta csereltem le anno az MSI X99 XPower AC lapomat egy Anusz X99-Pro lapra....de 3 honap utan betelt a pohar. Ha nem kezdte idetlenul a dadogast akkor a venti/pumpa vezerlovel voltak eleg kellemetlen gondok.
    Sajnalom hogy ossze tudtak rakni egy olyan jol megcsinalt kartyat, es mint mindig...rendesen elbaCtak a szoftvert.

    Mibe kerult volna nekiek ha kulon valasztjak a venti vezerlest a pumpatol? Semmibe...de nem lett volna kek-zold meg hupikek a jatek amikor a draga HBM ram 4 ora Crysis utan tul melegedett.

    Mind1...ki tudtam volna kuszobolni ha toltam volna ra egy kulon vizes blokkot...a rendszer megvolt..(tripla radi, D5 pumpa, stb)..de az plussz egy 20-25K HUF lett volna....

    Es igen, dragabb volt mint a sima 980Ti. Dragabb volt mint a Palit Jetstream vagy mint a Zotac.

    Sajnalom, most nem baCCtatni szeretnelek (pedig neha meg is erdemled :D) de ez az igazsag. Adtam neki egy eselyt, ki probaltam, le teszteltem....visszont soha tobbe nem kellene a gepemben.
    Nagyon jol kell menjen a Vega hogy ujra Radeon keruljon a gephazba, az biztos! Utolso valamire valo Radeonom az a 290X Vapor-X volt, elotte meg a 7990.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák