Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz #Morcosmedve #67451 üzenetére

    jaja 400ert ez igy mar jo.

    anno emlekszem 5 eve egy game jamen lett volna lehetoseg ra fejleszteni (de ott mas volt a fokuszunk es nem volt 72 orank fejleszteni), 4 eve egy nyilt napon probaltam eloszor a cuccot (az meg szerintem egy DK1 volt), akkor ilyen 300USDt mondtak, kollegaval neztuk is, hogy ha 400 eur alatt megall akkor instant get...

    ... hat, vegul kb 430 volt postaval. azt hiszem mondhatjuk, hogy elveim vannak :DDD .

    par honapja egyebkent hazahoztam egy DK2ot melobol (azok fillerekert mennek hasznaltan is), de jelen pillanatban harom sokat latott munkatarssal probaltuk W10 alatt eletre kelteni (eselytelen), illetve munkatarsak szerint van egy stabil linux driver amivel meg most fognak probalkozni (ok Gorillaz koncertet akarnak nezni elsosorban), szoval az az ut kiesett.

    Vive meg szep es jo, de 2x2meteres hely a nappalimban necces mert lehet belerugnek a 100kilos marvany kavezoasztalomba ha ennel nagyobb kene, szoval a harmadik szenzort ahogy neztem nem tudnam kihasznalni. meg meg egyszer, az masfel ennyi penz lett volna.

    Vega nem lesz, egyelore max lehuzom a grafikat, talan majd a 2080Ti / Vega2 lesz erdekes ha megint tudnak duplazni a teljesitmenyen, mert kb annyi kene meg ha teljesen kompromisszummentes teljesitmenyt akarnek (harom kijelzohoz is ennyi kene).

    akoska07: neked meg a box controlleres van ugye? szerintem az uj ezt (nagyon remelem), hogy kivaltja.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák