Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz keIdor #19530 üzenetére

    Én továbbra is tartom, hogy egy felfújt BS az egész. Kb mindenki leszarta amíg ez a junction marhaság be nem került, meg tonnaszámra mennek ezek a kártyák, 24/7 bányában minden gond nélkül.
    GDDR6X amúgy is magasabb hőfokra van hitelesítve mint a sima GDDR6.
    Pl az RX 5700 XT is ami nem samu ramos az 88C nekem, és ugye 95 vagy 100C a plafon, már nem vágom most fejből. Az is megy minden gond nélkül, meg megy millió darab a bányákban.
    EVGA karikon van hőmérő 3db is ami a memóriára vonatkozik, és gpu +10 fok kb amit mutat egyedül ez a szenzor mutat ilyen magas értékeket.

    Lézeres hőmérővel méregettem, backplate meg maga a kártya abszolút nem meleg, a ramot ugye meg nem tudom megmérni, mert nem férni hozzá. De én úgy vagyok vele leszarom, ha meghal akkor van gari és kész. Ha meg is döglik 2-3 hónapon belül még jól is járhatok, addigra talán már lesz duplázott memóriás verzió :) (bár most volt cikk a ph-n, hogy csúszik a 2gb-os chip, és következő negyedévben kezdik el szállítani, ergo addig a 3080 12/20 vagy a tök tudja már hanyadik verziós új karik fixen nem jönnek, ha csak nem állnak vissza sima GDDR6-ra, de azt meg kétlem)

    szerk:
    Plusz ami miatt szerintem nem pontos az a szenzor, hogy elvileg 110C foknál lenne throttling, de ennek nyoma sincs, pedig GPU-z írja ha lenne. Ha leveszem a ventit 50%-ra akkor már van, de akkor felmegy elvileg 112-re. 110C-nál fixen nincs lassulás.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák