Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz omfgk #24968 üzenetére

    Nézd már meg kinek a hozzászólására válaszoltam elsőnek, ő írta hogy nem venne a 3060Ti felett kártyát tőlük.

    Másrészt ezt írtad fentebb másnak:
    De én értem. Nem lehet megemlíteni azt ,hogy esetleg az Evga RTX30-as széria (főleg a 3090-es) nem biztos ,hogy a legjobb kártyák egyike. Mert jönnek az Evga tulajok és végünk.

    Itt attól, hogy kiemeled a 3090-et ugyanúgy az egész szériát kifogásolod.
    Az meg már a saját szubjektív véleményem ,hogy emiatt esetleg nekem már szóba sem jöhet a 3080. De 3090 hibákról volt szó.

    Ezzel meg semmi baj nincs, akkor te veszel mást, de most visszaolvastam, és 22.-e óta megy ez az "EVGA szar" kampány nálad.
    Azt meg úgy halkan hozzáteszem, mindenféle személyeskedés nélkül, hogy rászűrve csak a te hozzászólásaidra elég gyakran azt látni, hogy szeretsz mindenbe belekötni :B :P
    Most is jössz, hogy gyártóhoz nem lehet visszaküldeni. Dehogynem, csakúgy mint minden más márkát is.
    Továbbra is tartom, hogy itthon 100% de külföldön is java részt EVGA kártyákból adtak el a legtöbbet, ugyanis ők voltak azok akiknél a hiány ellenére is de csepegett-csorgott hetente 2 hetente kártya. Ez hogy most 3090-nél benézett valamit az EVGA hát istenem van ilyen.
    Nyilván kellemetlen a tulajnak, mert 2-3 hétig nélkülözni kényereszül a kártyáját de kap helyette másikat. Itthon amúgy se hiszem hogy tucatjával lennének a 3090 tulajok. Nyilván akad pár, de a többség 3080-at vett innen a fórumból is, noha csak ez a topic nem reprezentatív ugye.
    Illetve még egy dolgon akadt meg a szemem ahogy előbb visszaolvastam:

    Csak ha 600-ért vesz kártyát az ember, nos elvárja ,hogy azért ne dögöljön meg.

    Ez meg úgy hülyeség ahogy van. Tök mind1, hogy 100k vagy 1 milla a kártya ugyanúgy elvárja az ember hogy jó legyen. De attól, hogy valami drága még ugyanúgy lehet hibás. Nézz be nyugodtan a TV-s topicba aztán nézd meg mennyi prémium kategóriás TV jön ki mostanában panelhibásan. Akár LG akár Samsung. Egyik sem ma kezdte.
    De pl. múlt héten vettem 2db Philips 32" 32PFS6805/12 tv-t, még a sorozatszám is egymás utáni, az egyik tökéletes, a másik meg gyári hibás :)
    Aztán 90K-s tv-ről van szó. Szóval teljesen mind1 mennyiért veszel meg valamit, az irreális elvárás, hogy nem dögölhet meg.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák