Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz KAMELOT #37475 üzenetére

    Értjük amit írsz.
    De azt is meg kell értened, hogy van amikor a gyártói tervezési hiba miatt hiába csavarod be, mert nem jól lett megtervezve a hűtőegység, nem ül fel a nehéz elem.
    A videó arról szól, hogy ilyen esetekben az a pár miliméter lehajlás hosszútávon mit eredményez. Ráadásul Te nem tudod hogy az olvasó adott VGA nyákja pontosan milyen gyártási pontatlansággal készült, amire ráerősít a hűtőegység tervezési hibája.

    Nem csak Te, Én is megértettem a statikát, nem csak levizsgáztam belőle. Ahogy ennek a problémának a teljes megértéséhez dinamika tárgy ismerete is szükséges.

    Azt is meg kell értened, hogy ezekben az esetekben ha a tulajdonos még mozgatja is rendszeresen a gépházat, súlyosbítja a helyzetet a hűtőegység gyártói tervezési hibája miatt.

    Ez független attól a hogy a Te esetedben hányszor NEM lett probléma.

    A video készítője felelősen jár el, hogy a számára teljesen ismeretlen állagú házak hátsó része helyett, inkább egy tutira biztonságosan használható megoldást javasol.
    Nem javasolja azt hogy költsél el 30k hufot a nemtom milyen gyártó titánanodizedalumíniumcrossoverAppleRgb-Nonrgb marketing bullshit vga tartójára...azt mondja, hogy ha biztosan el akarod kerülni a sorozatgyártás pontatlanságát felerősítő probléma forrásokat, a 100%-os megoldás az alátámasztás.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák