Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #24120 üzenetére

    Merre fejlődjön tovább a grafika ha nem erre? milyen hardver lenne képes a nulladik generációként 2018 ban a RT-t ALAPSZINTEN behozni a játékfejlesztésbe? Dreams egy indide színvonalú játék, ilyenekkel nem lehet eladnia raytracinget és plusz 4 millió tranzisztort.
    Ezt komolyan kérdezem mert hogy AMD-től a 12 GB ram igény az ultra textúrával enyhén szólva is nevetséges húzás.
    zavar sok embert hogy mennyit veszít a sebességéből a RT miatt - de 4 K képes kártya a mai napig alig van a piacon, nem hogy DXR 4 K ról vagy 1440P ről beszéljünk. az 1080 Ti is sokszor megfekszik normál 4 K alatt, a 60 FPS kihívás neki.
    Igazából a legnagyobb probléma az ár szerintem. 25 % árvágás kellene az RTX nek és az, hogy végre kiderüljön miért halnak meg a kártyák random. Vagy Lehet meg kellett volna várni az új konzolgenerációt, hogy arra kezdjék el demózi és kiadni az RT támogatott játékokat legyen hozzá olyan tartalom amit már alapoktól beépítenek a játékokba, hisz ezek ilyen utólagos hozzáépítések. UE4 lesz talán most az első ami rendesen nekifekszik ennek.
    Elég úttörő szerep ez most Nvidiának, de a konkurencia hiánya és a bazi nagy árbevétel most arra sarkallta ket, hogy kockáztassanak.Nem jött be Ezt mindenképpen becsülni kellene nemmás szakmai szemmel.
    bár olvasva a kettéhugyozza a Radeon 7 a 2080 kommentedet, lesz öröm bodóttá most....

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák