Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz vampire17 #10477 üzenetére

    Semmi akadálya, a Shelly switch bemenete opcionális, az csak egy külső jelforrás neki, ha nem akarod, nem kötöd be. Szóval szerintem teljesen jó úgy, ahogy írtad, ha nem lett volna nálam régi fali kapcsoló, én se szívtam volna vele, betettem volna a Shellyket a tokokba, és jónapot.

    A redőnypalást és tengelycsere nem egy nagy varázslat amúgy, én 1-2 árajánlat bekérése után fogtam magam és beletanultam. Lego az egész, itt van hozzá minden is. Esetemben amúgy kb. 400kHUF-ot spórolok azzal, hogy eltökölök vele én magam, így bőven belefér a műanyag helyett az alu (extra színezéssel és arriterekkel), és még úgy is marad a zsebben :)
    Palást szélesség és magasság függvényében dől el, hogy mekkora motor kell, de nem igazán kell túlgondolni, nálam pl. egy 180x250-es alu palástot mozgat egy ilyen. Ehhez teljesen mezei 40-es fém tengely kell, a tengelyek között megtalálod, annyira default, hogy szerintem motor nélkül redőnyöket is ilyennel szerelnek már mindenhol. Szóval szerintem ezért mondták neked is, de sanszos, hogy eleve ilyet tettek volna be akkor is, ha nem szólsz :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák