Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Bici #12226 üzenetére

    (#12226) Bici: Az override.ini fájlban. Mellesleg hogy a méretét csökkentsd (nem mintha számítana, csak én szeretem a rendet), ha mást nem módosítottál, elég ha
    User Prefs|Enable Cookies=14
    sort tartod csak meg a szekciók alatt a többit pedig kitörlöd, így átláthatóbb lesz a fájl.

    (#12227) M3oH: Alt+Shift+A vagy Alt+Shift+B Keretezed, ami nem kell és klikk rá.
    Az Adblock Plus nem jobb, csak nyilván fel lettek véve a PH-s dobozok is a listára. A fix szélességűeket egyik sem húzza össze.

    Nagyítás: Sessionokkal, de majd ha lesz időm összedobok egy postot, mert látom nem túl magától értetődő ennek használata. :)

    (#12229) Dictator^: Olyan emberek számára hasznos, akik nem boldogulnak túl jól Samu sünivel.
    És persze az ultimate érv mellette: hype, hiszem a Chrome-ban is van ilyen. ;]

    Mindenesetre az Operás fejlesztőknek külön van érzékük, hogy olyasmiket implementáljanak, amik ellen minimum a userek 50%-a egy emberként tiltakozik, olyasmiket pedig hagyjanak évek alatt elsikkadni, amikre mindenki helyesel.
    Például:
    - x64 verzió Operából (2003 óta)
    - Plugin-wrapper implementálása Windows alá is (2005 óta, még a Chrome és a FF előtt megléphették volna, elvégre ebben is ők voltak az elsők).
    - On Demand Plugin az oldalspecifikus beállítások közé (10.50 óta).
    - Illeszkedés az oldalspecifikus beállítások közé (9.0 óta).
    - Scrollozható fülsáv (ez is elég régóta)

    És végül egy nagyobb szabású: Minden, aminek van értelme legyen már alkalmazható oldalspecifikusan is, még ha nincs is neki checkbox, legalább manuálisan az override.ini fájlba szerkesztve lehessen már használni. Ott van például a Target Destination, aminek szintén nincs oldalspecifikus UI beállítása, mégis használható. 2-esre állítva például minden JS popup a háttérben nyílik meg. Globálisan használhatatlan, oldalspecifikusan viszont néha nagyon hasznos tud lenni.

Új hozzászólás Aktív témák