Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #17367 üzenetére

    Igazából nem értem a mércét, hogy az Opera miért nem tartozik a "modern" kategóriába. Bár az is igaz, hogy a Google részéről nem is nagyon látom bárhol is megemlíteni az Operát, szegényt nem veszik "böngészőszámba". :D

    ================

    (#17369) colomb2 : "egy új böngészőt a modern internetre szabva"
    de gondolom emellett még ott volt az is valamilyen formában, hogy "gyorsabb", ezzel is sűrűn szoktak érvelni, mondjuk érthető, mert erre a kulcsszóra mindenki egyből felkapja a fejét.

    ================

    (#17361) colomb2 : szerintem ilyen hibajelentésben már annyi is segít, hogy bármire kattintasz a böngészőben a levelek olvasásánál, nem történik semmi, nem hajlandó megnyitni a leveleket Operában. Én is csak annyit csináltam a hibajelentésnél, hogy leírtam a hibajelenséget, leírtam a böngésző verziószámát, plusz mellékeltem egy screenshotot a Dragonfly-ban látható exceptionről, de semmi egyéb különöset nem írtam bele.

    =================

    (#17362) DeathAdder :
    hát én nem tudom, hogy mérted, hogy sikerült kihozni épp azt az eredményt, hogy a Firefox lenne a leggyorsabb. Nagyon sokszor próbálkoztam már a Firefox-szal, webfejlesztés miatt ezt is sűrűn elő kell venni (több böngészőben tesztelés, én legalábbis szoktam :D), és próbáltam nem előítéletes lenni, minden verzióváltásnál úgy hozzáállni, mintha egy teljesen új böngészővel ismerkednék, és következetesen arra a konklúzióra kellett jutnom, hogy ez a böngésző a többihez képest még mindig egy lomha fos - sőt, én egyre negatívabb tendenciát véltem felfedezni, mert mostanság a GUI bizonyos oldalak esetén (esetleg valamilyen oldalon tapasztalható hiba vagy számomra ismeretlen okok miatt) nem is kevésszer fagyogat.

    ==================

    (#17364) colomb2
    a tab stacking engem is rohadtul zavar sokszor, pont amiatt, amit később brd leírt.
    Szerintem ezerszer értelmesebb lenne úgy megoldani, hogy alapból nincs tab stacking, de ha mondjuk a fület úgy húzod, hogy közben nyomod a Ctrl-t vagy Shiftet vagy hasonlót, akkor legyen bekapcsolva ez a funkció.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák