Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz brd #23064 üzenetére

    Szerintem nyugodtan lehet ON, végül is az Operáról is beszélünk. :)

    "Igen, a teljes URL látszik, de a domainnéven kívül halványítva"
    Ja igen, ez igaz, de csak most figyeltem meg, hogy említetted, hogy Chrome-nál azért nem is veszem észre egyáltalán ezt (legalábbis nem zavar), mert sokkal nagyobb a betű, mint Operánál, most egymás alá tettem a kettőt, így összehasonlítható:

    Chrome vs. Opera address bar

    Operánál a kisebb betűméretből következően sokkal észrevehetőbb a szürkeség zavaró hatása, legalábbis számomra (Operánál észrevettem, Chrome-nál valahogy nem).
    Természetesen a legjobb az lenne, ha ez állítható lenne.

    A monopólium-erőltetés megértem, hogy ellenérzést vált ki belőled. :D

    "Hogy mivel kényelmesebb a (Blink) Opera? Van click to play, nem kell azt a nyomorék HTML5 lejátszót használni (tudom, Chrome-ban sem, de ott telepíteni kell hozzá valamit, ha jól tudom - nem, ne írd le, hogyan, nem is akarom tudni :) )"
    Fogalmam sincs, miről beszélsz. :DDD Nem kell hozzá telepíteni semmit, bár nem is értem, mire gondolsz, mivel elég homályosan fogalmaztál. :) Ja, és Chrome-nál is használom a click to play-t (tehát van Chrome-nál, és ezt vettem át az Opera a Blink-verziós változatnál, vágod :DDD Az más, hogy a Prestósnál is volt ilyen):

    Google Chrome - click to play

    Igazából nekem pont úgy tűnt ezekből, hogy némi dezinformáltság+ismer(e)tség hiánya és indulat volt az, ami miatt élből szarabbnak minősítetted a Chrome-ot, mint az új Operát, ezért "keltem a Google Chrome védelmére", ami mondjuk kicsit eleve vicces, mert bár használom, tudod, hogy kritizáltam már én is elégszer a Chrome-ot a butasága miatt. :DD Csak hát érted, ha már széjjelfikázunk valamit, akkor legyünk stabil infók birtokában, mert úgy kissé komolyabban vehető a kritika. :DDD

    "megjegyzi, hogy mindig advanced nézetben akarom a beállításokat"
    Igen, ez Chrome-nál számomra is zavaró, nagyon buta ez így.

    "utolsó tab bezárásakor nem zárul be az egész böngésző"
    Igen, erre hivatkoztam én is korábban. :)

    A Gmail felületével meg számomra pont nincs probléma, pont jól kezelhető napi használatra. De hát ez ilyen, ízlések és pofonok, van, aki meg az Outlook Express-t szereti, azt is tolerálni kell... :DDD

    Amúgy Android helyett neked mi vált be jobban? Csak mert úgy tűnt, ezt is gyűlölöd, csak most nem tudtam eldönteni, hogy tényleges, hosszabb távú felhasználás során tapasztalható problémáid voltak vele (ami mondjuk nem a teló baja volt, hanem valóban az operációs rendszer hibája), vagy csak simán Google-utálat az oka. :DDD Ezt most teljesen közömbösen kérdezem, mert speciel az okostelóval szemben szerencsére relatíve kevés igényem van (röccenésmentesen és gyorsan tudjam használni arra a pár dologra, amire akarom, persze nem árt, ha vannak extrák :DDD), bár nekem az Android eddig bevált (mondjuk iOS-es szutykot viszont biztos nem vennék, már elvből sem :DDD).

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák