Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz LonGleY #24387 üzenetére

    Jaja. Az is egy fokkal jobb megoldás lenne, ha hotkey-vel lehetne szólni neki, hogy most lépjen érvénybe, és akkor nem okozná ezt a kiszámíthatatlanságot.
    Úgy látszik, manapság tényleg lusták a fejlesztők beállítási lehetőségeket belerakni a szaraikba, mert tovább tartana a fejlesztés egy nappal... :DDD (Na jó, egy böngészőnél ez nyilván fals, egy ilyen bővítménynél viszont ez nem szabad, hogy problémát jelentsen.)

    Ja, tényleg Google Docs-ot nem használsz véletlenül? Ott nagy doksiknál (mondjuk ilyen 100 oldal körülinél) tapasztaltam, hogy az Operánál problémák vannak a kijelölés során (ez most a kijelölős extensiontől független, csak erről jutott eszembe), például ha a kijelölésem átlóg egy másik oldalra is, de aztán meg akarom szüntetni a kijelölést (simán máshova kattintok), akkor a kijelölés attól még szürkén ottmarad (majd linkelek screenshotot, csak most lusta voltam). Elég béna, a megoldása az, hogy ismét kijelölöm az úgymaradt rész egy területét, VAGY formázok valami elemet, és akkor eltűnik az ottragadt kijelölés.
    Fura, mert azt gondolnám, hogy ez azért erősen kötődik a layout engine-hez, ami közös a Chrome-mal, de Chrome-nál nincs ilyen probléma, szóval ezek szerint nem a Blinkhez kötődik.

    Még egy jutott eszembe: a Speed Dial ikonjain lévő bezáró X-et, amivel törlöd az elemet a Speed Dialről, nem lehet letiltani sehogy sem, és fixálni az elemeket? Csak mert már előfordult, hogy egy sima belekattintásnál véletlenül pont sikerült eltalálni az X-et, és így törölni a gyorshívóelemet.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák