Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    Hali!

    Tudtok valami arról, hogy lesz-e végre Operában is ilyen alapértelmezett összeomlásokat is eltűrő funkció, hogy ne kelljen a Jegyzetekhez gépelgetni a cuccokat, ha nem szeretném, hogy összeomláskor minden elvesszen? Egy igen hosszú hsz.-t írogattam múltkor, és igencsak ideges voltam, amikor megnyitottam új fülön közben egy oldalt, amitől összeomlott az Opera, és persze írhattam mindent újra, akkor már óvatosabb voltam, és jegyzetek közé írtam.
    Ha Chrome-ban és FF-ban már ezer éve megcsinálták, miért képtelenek erre az Operánál? :W Az ilyen alapdolgokat, mint ez az összeomlások elleni védelem, fülek új process-ben való futtatása, automatikus kiegészítés, stb., miért képtelenek évek óta megcsinálni, amikor az Opera az újításairól híres? :( Még véletlenül sem akarják annak a látszatát kelteni, hogy másról lemásoltak egy hasznos ötletet? Ez már a vicces kategória.

    Más:

    ez az oldal nálatok is folyton összeomlik? Vagy ez a 64 bites Windows 7-tel való inkompatibilitás eredménye?

    Másmás:

    Elég sajnálkozva vettem tudomásul, hogy Operában nem működik az oldalon belüli hivatkozás (ugrás), ha ékezetek szerepelnek az adott HTML-tag azonosítójában (id).
    Korábban azt hittem, nálam van a gebasz, de rá kellett jönnöm, hogy ez bizony az Opera hülyesége. (újabb számomra érthetetlen dolog...)
    Példa:
    <a href="#akármi_ékezetekkel">Hivatkozás</a>
    ...
    <div id="akármi_ékezetekkel">Blablabla...</div>

    Erre ugye az oldalon belül a "Hivatkozás" szóra kattintva ugornia kellene az "akármi_ékezetekkel" azonosítójú div-re. De nem teszi.
    Chrome-ban és egyéb böngészőkben természetesen megint csak működik, Opera már megint a deviáns kivétel...és már megint a negatív értelemben.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák