Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz Finyak #12674 üzenetére

    - Discord, egyéb 1-to-1 segítség: ha találsz jó, (remélem igen), de anélkül, hogy látná a buildet, amit követni akarsz, látná a skillfádat, amit kiraktál szóban sem fog tudni senki megoldást javasolni. Ha pedig látjuk, akkor írásban sem nehezebb.

    - Visszatérő téma, utoljára kb. egy hónapja mentünk rajta végig: kezdőként lehet önállóan próbálkozni a játék megismerésével és lehet valamilyen kifejezetten kezdő buildet követve. Az elsővel sincs probléma, de az eddigi tapasztalatok alapján egyrészt tartós szívással jár, másrészt jó angoltudás nélkül nagyon nem javasolt.

    A skill-cucc-passzív fa hármasnak olyan szinergiái vannak, amit nem tud valaki magától kikövetkeztetni (megérteni pedig végképp nem), ha az angol árnyalataival nincs tisztában. Pl. a "regenerate" és a "recover" life hatásában ugyanazt jelenti (magától visszatöltődik az életed), de a játékban van, hogy az egyik működik, a másik meg nem. A unique cuccok pedig olyan mennyiségben vannak, hogy szrintem nincs ember, aki észben tudná őket tartani.

    - most az új liga kezdetekor jó eséllyel lesz teljes passzív reset, mert az ascendancyk annyira megváltoznak. Ha a pontok kiosztását szúrtad el, de egyébként tetszik a build, amit csinálsz, akkor indíts inkább egy új karaktert, most már nem nulláról kell felcuccolnod. Low level cuccot sokszor nehéz venni, főleg a liga utolsó napjaiban, mert ilyenkor mindenki igyekszik még az utolsó challenge-eket megcsinálni, nem ugrál ki egy T14-es mapról egy 1alch-os cucc miatt. Tudom, akkor miért hirdeti, de sajnos ez a helyzet. Ha újat kezdesz, akkor indítsd standard-ben, holnaptól úgy is átkerül oda minden cucc, lesz bőven eladó is.

    - Nagyon hasznos a Mercury Trade segédprogi, mert rá tudsz írni több eladóra is, fölül listázza őket és nem kell észben tartanod, kitől mit akartál venni. Aki egy percen belül nem válaszol, azt jó eséllyel törölheted a listáról, valószínűleg nem is fog.

    - A5 végéig (vagyis amíg a halál nem jár XP vesztéssel) teljesen önerőből simán végig lehet menni a játékon, nem kell hozzá külső trade. A városban az egyik NPC mindig kínál fegyvert, a másik gyűrűt-flaskát-amuletet, ez a kínálat minden szintlépéskor frissül, magasabb szintű cuccal. A haladást megkönnyítő leveling gear csak kényelem, nem szükségszerű. (Bár természetesen sokkal kellemesebb velük a játék, ha sikerül megvenni.). Ha A6-ban, túlszintezve állandóan meghalsz, akkor sanszos, hogy a cuccod és a fád is rossz, de ezt látni kell, hogy meg lehessen mondani, mennyiben.

    - A flaskák csak bizonyos buildeknél (pl. pathfinder) töltődnek automatikusan, ott is csak ha már felvetted az ehhez szükséges ascendancy pontokat.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák