Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz Exian #85705 üzenetére

    Na meg van a konzol, az említett Xbox One X lett. Még sosem volt konzolunk, igazából alig-alig láttam eleve eddig működés közben közelről konzolt, csak nagyon régieket néhányszor, tehát fogalmam sem volt az egészről. De a gyerekek már nyúztak egy ideje, illetve Youtubeon egy csomó végigjátszást megnéztek, már nem volt szívem nézni, hogy csak a videókat nézik, de nem játszhatnak :) Persze azért engem is érdekelt a dolog... Meg gondoltam jó móka és jó közös időtöltés a játékokkal foglalkozni.

    Kellemesen meglepett az egész cucc működése, a grafikától hanyatt estem, bár még csak 1-2 játékot néztünk meg gyorsan, de őszintén szólva, nem tudtam, hogy ezek ennyire jók tudnak lenni :) Pedig a megjelenítő nem 4K, de egy jobbfajta 32"-os FHD monitorra van kötve és úgy tudom, attól még a textúra jobb, mint a One S-sel, csak belepréseli FHD-ba. PC-n csak nagyon régen és csak nagyon keveset játszottam, de amikkel igen, azokba viszont bele tudtam mélyülni, de az akkori grafika nagyon messze volt még ettől.

    A betöltési idő (rendszer és játék) viszont kicsit lassú, rögtön elkezdtem agyalni persze azon, hogy a HDD-t milyen jó lenne lecserélni benne SSD-re. Ilyet csinált már itt valaki? Most csak elvi síkon érdekel, garancia miatt nyilván nem lehet/nem érdemes belenyúlni még.

Új hozzászólás Aktív témák