Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Krystal_s #3125 üzenetére

    Mondtam, hogy cseréltesd le azt a vacakot egy Cisco modemre és tegyél mögé egy rendes routert (pl. TL-WR1043ND, itt már 5-ért kapható V2-V3) és akkor megoldódna mindkét problémád, mármint a sávszélesség és a beállítás is, viszont a beállításra van egy másik javaslatom, ami talán működik, hívd fel az ügyfélszolgálatot és kérjél egy felhasználónevet és egy jelszót ahhoz a routerhez, ugyanis az egy központi konfiguráció szerint működik, tehát amit az alap admin párossal beállítasz, az egy lokális beállítás, ami elvész mikor újraindításkor a modem lekéri a központi (jelenleg alap) konfigurációt, viszont amit a tőlük kapott párossal állítasz be, azt elmenti központilag és mindig az fog beállítódni újraindításkor.
    Ugye ez egy eléggé idióta és nem is túl biztonságos módszer (legalább is náluk, mert van ahol normálisan van kivitelezve), amit ha jól emlékszem a DASAN-os eszközökkel is megpróbáltak, aztán gondolom maguk is rájöttek, hogy egy hülyeség az egész, mint minden amit kitaláltak eddig és váltottak "normálisabb" eszközökre (legalább is GPON-nál) meg a többinél hagyták ezt.

    (#3127) Directors: Az igen, szépen és lustán elintézték a dolgot, aztán ha esetleg pár nap múlva a modem is teljesen meghal, akkor majd mehetnek ki megint, ezt a hülye és lusta mentalitást, pedig csak egy telefon a modemcsere, amit egyébként helyben is megtudnának oldani a szerelők meg az ügyfél is telefon nélkül, ha lenne egy olyan fejlettebb rendszer, mint pl. a UPC-nél, de ezeknél ... :DDD
    Amúgy legalább táp terén fejlődtek egy kicsit, mondjuk ez sem sokat segít rajtuk.

Új hozzászólás Aktív témák