Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    válasz Szabi® #17976 üzenetére

    Mint minden ilyen funkció, motivációnak jó főleg azok számára akik a számok bűvöletében élnek. Engem például motivál egy korábbi lefekvésre, ha látom, hogy az előző napok nem hoztak megfelelő alvást, pihenést. Hiába tudom, érzem, hogy fáradt vagyok, simán belekezdek még későn egy filmbe például... amióta nyomon követem az alvás időm, azóta ritkábban van ilyen, mert érkezik a figyelmeztetés a lefekvésre, illetve visszamenőleg látom, hogy szarul aludtam és ez motivál arra, hogy lefeküdjek és ne nyírjam még jobban ki magam.

    Ugyanez az ivás figyelmeztető... tudom, hogy szükséges a megfelelő folyadék bevitel, de valahogy mindig "elfelejtek" inni, csak akkor ittam amikor már szomjas voltam, ami ugye nem jó. Amióta megvan a water reminder app, azóta (több mint fél éve) minden nap megiszom a minimum 3 liter vizet és érzem is a jótékony hatását. De ugyanez elmondható a kalória számolásról is... sokan vagyunk úgy, hogy ezekre csak akkor figyelünk, ha értesítőt kapunk róla vagy motiválva vagyunk folyamatosan.

    Aki tudja, hogy milyen a kalória felhasználása, mindig időben lefekszik és eleget alszik jó mélyen, illetve megfelelő mennyiségű vizet iszik magától minden nap, azoknak ezek a funkciók nyilván feleslegesek. Innen is üdvözlöm ezen ufókat...

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák