Új hozzászólás Aktív témák

  • kisbalazs83

    aktív tag

    válasz Kiscupák #1025 üzenetére

    Onnan jött az egész töltő vásárlás dolog, hogy vettem a papámnak használtan egy Piaggio Liberty robogót amibe 9Ah akksi kell. Kapott új olajat, gyertyát, Michelin gumikat és egy Yuasa akksit. Ezeket az akksikat szárazon töltve árulják és magadnak kell felsavaznod, azaz külön kell megvenni hozzá az elektrolitot (34-38% kénsav) és max szintig tölteni. Lehet, hogy ez másnak triviális, de én ezeket most tanultam meg.

    Szóval minden évben 1x kölcsön szoktam kérni tavasszal a munkatársam CTEK MXS 5 töltőjét, hogy kapjon az autóban lévő akksi egy Recond töltést. Most is kölcsönkértem, mondván, akkor feltöltöm a robogó akksiját is. Elgondolkodtam, hogy jó lenne egy nekem is, még ha csak ritkán használnám, de akkor se kelljen már kéregetni. Olyan típusú ember vagyok, aki mindent körbejár ötször, mielőtt döntene a vásárlással kapcsolatban. Főleg ha az műszaki cikk. Olvasgattam leírásokat, fórumot, vásárlói véleményeket. Sőt, mivel volt pár kérdéses részlet az töltővel kapcsolatba, még az Optimate 6 hivatalos magyarországi importőrével is hosszasan beszélgettem. Azt kérdezted, hogy "szerintem" jobb-e az Optimate 6 a Ctek MXS 5-nél. Erre bátran mondom, hogy szerintem igen. Ezért ezt vettem :)
    Szintén csak az én véleményem, hogy a Ctek-et azért választják többen, mert jobb a reklámja. Az Optimate-ről nem is hallottam ezelőtt, mielőtt elkezdtem volna beleásni magam a témába. Ettől függetlenül a Ctek is biztos maximálisan kiszolgálná az igényeimet, de az Optimate 6 szerintem van annyival profibb, hogy megérje a +5000Ft-ot. Ezzel válaszoltam a sokkal olcsóbb kérdésre is. :D Ha sokkal olcsóbban szerettem volna megúszni, akkor a zöld AKKUKRAFT-ot veszem 12.990Ft-ért.

    (#1026) peti85: ezekre a 3D-s LCD-re csak mosolyogva annyit szoktam válaszolni, hogy majdnem olyan szép a képe mint a 4éves Pana G30-amnak.

    [ Szerkesztve ]

    65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D

Új hozzászólás Aktív témák