Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Pikari #100936 üzenetére

    Huh, ezzel abszolút együtt érzek, nekem is voltak hasonlóan nehéz időszakaim. Mondjuk nekem leginkább akkor amikor a Phenom 9500-asom volt a 2010-es évek elején, irigykedtem, hogy mások már 2nd gen I5, I7-et vesznek (akkoriban nagyon sokan vettek ismerősi körtben gépet), 4-8GB RAMmmal, sőt volt akinek 2nd gen I7-ese 5GHZ-re húzva 16GB RAMmal, 4C8T ... Én meg voltam egy rémesen gyenge 4C4T 2200MHZ-en, 2GB RAMmmal. 5 év alatt az egyetlen változás a gépemben az volt, hogy a VGA-t gyengébbre és olcsóbbra cseréltem.
    Ez a kollektív csóróság megint más lehetett, nekem 1-2 haverom volt csak ilyen, hogy 2005-ben még Athlon XP-ben gondolkodott mint fejlesztés. Több azonban sokkal szerencsésebb anyagi helyzetben volt, és a 2000-es évek végétől csúnyán elhúztak mellettem az otthoni gépeikkel és egyéb dolgokkal. Béka haveromnak pl simán C2D után C2Q következett, mindezt DDR2 alapokon, mikor én még javában Athlon XP-ztem. És mondanom sem kell, rendszerint megfordultak náluk az akkoriban tipikus álom meg bestbuy kártyák, amikre nekem esélyem sem volt.
    Akkoriban én dolgoztam a legtöbbet a haveri társaságól és én is kerestem a legtöbbet, viszont mivel támogatnom kellett beteg szüleimet ezért messze-messze nekem volt a legkevesebb mozgásterem anyagilag. :(

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák