Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #101045 üzenetére

    Cipruson volt egy hasonló storym. Egy folysón laktam, ahol éjszakánkét fura fújtatásokat és egyebeket hallottam. Egyik este úgy gondoltam, megkéne keresni a "Minotauruszt", ezért pár arcba tolt sör után egy szál kisgatyában kulcs és bármi nélkül (tipikus gombos ajtó, ha becsapódik kizárom magamat a szobámból) elindultam felderíteni a "Minotauruszt". Nagyban settenkedek az éjszaka közepén a neonfányben, a szomszéd ajtó előtt, és fülelek, hogy bemérjem a gonoszt, amikor a semmiből kivágódott az ajtó, és egy elképesztően jóféle Litván leányzó, minimális de annál szexibb öltözékben, tört angolsággal megkérdezte hogy "CAN I HELP YOU?". Ágyék tájákon erőteljes duzzadást érezve közöltem vele, hogy nem, igazából a szobámba tartok, és ezzel el is tűntem a szobám mélyén... (szerencsére nem zártam ki magam)
    Hogy mennyire nem jött ki rosszul? 1-2 hét múlva közösen iszogattam vele és cseh szobatársnőjével, aki szintén megért volna egy "misét". :)

    Aztán meglett a Minotaurusz is, de ahhoz egy földrengés kellett, de az már egy másik story ... (istenem de le kéne ezeket már blogolnom)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák