Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz palfitom #102393 üzenetére

    Szemelyesen csak Magyarorszag meg Anglia, viszont sajnos ugy hozta az elet, hogy a tagabb barati tarsasagom szo szerint a bolygo teljes teruleten szet van szorodva. A kapcsolatot tartjuk, legalabb par havonta szoktunk dumalni es szoktunk ilyenrol is beszelgetni, legutobb kb 2 honapja, mikor eladtam a regi desktop gepem, pont akkor jott fel a dolog.

    A kivetel amugy elmondasok alapjan Japan, valszeg foleg a nyelv miatt, ott nem nagyon van ilyesmi. Max spambotok, de azokat konnyu kiszurni. Egyreszt kb azonnal irnak az uj hirdetesre bizonyos osszeg felett, masreszt borzalmas helyesirasi es nyelvtani es illem hibakat vetenek, ami ugye Japanban a nagyon merev tarsadalom miatt plane feltunik.
    De amugy az egesz vilagon igaz ez az alapjan, amiket mondtak, max az aranyok masok, es/vagy a top hirdetoplatform. Mindegy, hogy Ibiza, Uj-Zeland, Vietnam, Europa vagy az Amerikai kontinens barmelyik reszerol beszelunk, kb ez van.
    Annyi a kulonbseg, hogy mondjuk Braziliaban nem biztos, hogy jo otlet nagyobb erteku, de kisebb meretu targyat (telefon, laptop, stb) ugy hirdetni, hogy szemelyes atvetel - kp, mert eleg nagy esely van ra, hogy kirabolnak a picsaba, de amugy mindenhol ez van: Jon szembe a sok szemet, a scammer, a barom, a bunko meg ezek minden kevereke, aztan mikor mar pont elvesztened az emberisegbe vetett hited utolso maradekat is, feltunik egy normalis ember, akivel orom uzletelni.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák