Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Nemrég jól át akartak verni a kis boltba. A pénztárhoz értem, és akkor elkezdték beütni a dolgaim, jajj közben tegyem már arrébb a kenyeres ládákat. OK, megteszem, látom, hogy 3332 ft a végeredmény. Mondom WTF, mikor odamentem is ennyi állt a pénztárgépen, nyilván az előző vevő fizetett anynit, szóltam is a nőnek, hogy akkor is ennyi volt rajta mikor ideértem és még semmit sem ütött be, ez így nem OK. Erre elkezdte beírni a kártyás fizetőbe, hogy 1930ft. Mondtam neki, hogy nem, nem ez kevesebb. 1470ft-et írt be, erre mondtam, hogy én is így számoltam :)
    Erre a válasz : jajj bocs, látod, hogy ezer felé van a fejem.
    Nos, én technikailag csak azt láttam, hogy ezerrel igyekezett elterelni a figyelmemet. Meg arra alapozni, hogy fogalmam sincs, hogy mekkora értékben vásároltam, pedig nem így volt. Ez az a hely ahol már többször átvertek, meg többször próbálkoztak.
    Aztán ha az ember egyet fizet, kettőt vihet akciót tartana önhatalmúlag, akkor meg felháborodnának.
    (egyébként a tulajt nem sajnálom, egy S osztályos bálna Mercivel jár, évente 2-3 nyaralás, de Balin, Dubajban meg ilyen helyeken. Amikor a Covid volt akkor nyolc számjegyű összeget locsolt a házára felújítás címén -- ehhez képest húsz éve sír, hogy nem megy a bolt, 1-2 hónap és mostmár tényleg bezár)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák