Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz DJGABI #10444 üzenetére

    Ő egy I3 550-ről "fejleszetett".
    Igen, vett egy FX6300-at, ami nem csak zabál de 2016-17 felé már cserés volt. A szedett-vedett RAMok ahogy mondod, a nem tudom h mi hibás témakör (alaplap vagy RAM vagy driver vagy ki tudja mi), és egy "power supply" márkájú táp.
    Na meg ez a hamis VGA.

    Mint írtam is, de el si mondtam neki ma, hogy ebből 10th gen I3, alaplappal, 16GB RAMmal és 2TB HDDvel kitelt volna. Ok, tápot még venine kellett volna, de a régi gépházába belefért volna lazán...

    Most meg van két gépháza, 2 tápja, ami együtt nem ér egy rendeset, 2db HDD-je (a kettő együtt 800GB), 2db optikai meghajtója, két technológiailag zsákutca alaplap, két elavult CPU, 3db 4GBos és 3db 2GBos DDR3-as RAM modulja, valamint 3db VGA-ja, amiből az egyik hamis, és még annyit sem ér jelen formájában mint a HD6670.
    Szóval egy csomó kacatja, meg minusz 85 rugója.

    Egyébként úgy döntöttem, hogy nem kérek tőle többet, mint amit kaptam (pizza, Hubi (ami fogyik :P ) és pezsgő). VGA-m már úgysem lesz ebből a kalandból, az meg hogy tizen ezreket kérjek el tőle, most amikor már egy vasa sincs, megint fölösleges. Lett helyette egy érdekes ügyem/történetem; és megígértettem vele, hogy legközelebb ha bármit venne megkérdez (ő is így gondolta). Mondtam neki h refundolja a kártyát, aztán meglátjuk mi lesz. Mondjuk most 35-ből amúgy sem nagyon tud értelmes VGA-t venni.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák