Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #12409 üzenetére

    Az a baj, hogy a legtöbben csak az árát nézik, megveszik, aztán majd te meg én szenvedünk vele a tulaj helyett is.
    És mi van ha jövőre jön a usered, hogy 16GB RAM kéne?
    (én most az asztalit direkt 4 mem slotos alaplappal vettem, amin nem volt 4 slot az egyből ki is esett. Van benne most 2×8GB RAM, de gondolok azokra az időkre is mikor ez kevés lehet és mellé lehet pattintani még 2×8 vagy 2×16GB RAM-ot)

    (van egy cimbi egy időben marékszámra vitte fillérekért a 2GB-os DDR3 modulokat. Amik kb senkinek sem kellettek, mindig csak kifelé jöttek a kevés slotos PC-kből, hogy mondjuk 2×4 kerüljön a helyükre. Na cimbinek az egyik gépe egy 2 CPU-s valami leselejtezett vállalati Xeon volt, és a végén már 12×2GB azaz 24GB RAM volt a gépében ezekből a filléres modulokból - van egy másik hasonló gépe, abban 48GB RAM van - aztán egy szép nap eladta, kb a teljes beszerzési ár duplájáért szállt ki belőle.)

    "Nem 8GB? Mert azt nem XP-hez találták ki. Csak megvette a barom az Ubuntu Netbook-kal szállított cumót, mert az olcsóbb volt egy Windows árával, aztán Windowst akart tenni rá :D"
    2GB!!! De most jut eszembe nem HDD hanem valami MMC card vagy mi volt. Simán lehet h nem tetszett a tulajnak a Linux valakivel felhackeltette a Win Xp-t aztán az meg bömbölt h nincs elég hely, és fájdalmasan lassan futott (na nem a RAM miatt, használtam én 256MBRAMmal is XP-t, teljesen rendben volt, de 1GB-al már az SP2 is tökéletesen rugalmas volt... csak hát ugye normális CPU és HDD mellett.)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák