Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Pötyi #12998 üzenetére

    Nekem egy olyan 32×-es (asszem Sony) driveom volt, aminél ha rátetted a tálcára a lemezt, akkor nem kellett megnyomni a gombot hanem úgy kb 1mp várakozás után behúzta magától. Viszonylag hamar kitapasztaltam, de az összes haverom félig-meddig odazárta vele a CD lemezeket miután rettegésükben nem sikerült a tálcára normálisan ráhelyezni a lemezt és az behúzás közben elmozdult. Rendszeresen "odacsípték" vele a lemezt. Amit művészet volt kipecázni belőle.
    Egyszer aztán szétrobbantott magában egy lemezt, és akkor eladtam a (már korábban winyók és mikrók miatt említett) Guszti nevű osztálytársamnak 7 ezerért.
    Annyiból akkoriban persze nem lehetet új driveot venni, de teszteletlen sérült meghajtóként örültem, hogy ennyit kaptam érte.
    Akkor jött az a "luxus" korszak, hogy nem volt CD meghajtóm, se szélessávú netem (ezutóbbi akkor még nem volt divat, ha valakinek volt is netje a környéken, szigorúan max 56K-s modemes, de az is fehérholló ritkaságú volt), viszont volt 2db 20GB-os HDD-m (mások 1db 8-10-esnek is örültek). így ha kellett valami a rackben lévő 20-ast meg a CDt átvittem haverhoz és felmásoltuk. Nagyon különc milliomos hozzáállás volt xD hogy 20GB-os HDDvel a rackbe járok, de másnál másoltatom rá a CDket.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák